/ - FOTO: SPP
10/03/2023 u 11:58 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Stranka pravde i pomirenja podržala Jakova Milatovića

Sporazum su potpisali predsjednički kandidat Jakov Milatović i predsjednik SPP-a Seid Hadžić

Stranka pravde i pomirenja podržala je predsjedničkog kandidata Pokreta Evropa sad! Jakova Milatovića. Sporazum koji je potpisan između predsjedničkog kandidata Jakova Milatovića i Stranke pravde i pomirenja odnosi se na zajedničko djelovanje i saradnju.

-Naše programsko djelovanje je jasno – usmjereno je ka svim građanima i građankama, te stvaranju boljih uslova života za sve, vladavinu prava, uz poštovanje građanskih prava i sloboda, što u velikoj mjeri utiče na bolji status manje brojnih naroda. Naši partneri su oni koji djeluju po istom principu i zadovoljstvo nam je što nas je iz dana u dan sve više. Iz uvjerenja da je SPP jako bitan faktor u misiji prevazilaženja podjela, nadam se intenzivnoj saradnji u budućnosti-izjavio je Jakov Milatović, predsjednički kandidat Pokreta Evropa sad!

-SPP želi novu stranicu  i to zagovara od svog osnivanja, ne zaboravljamo prošlost, ali se okrećemo budućnosti, pomirenoj i prosperitetnoj Crnoj Gori. Želimo da držimo bošnjački narod na pozornici gdje se donose odluke, ne na marginama gdje bi bili samo glasačka mašina nekih potrošenih ideja- saopšteno je iz SPP.

Kako su naveli, ovim su na korak bliže sanjanom cilju da se političari takmiče kvalitetom, a nikako podjelama ili nacionalizmom.

-Nijesmo podržali Milatovića blanko podrškom, već smo napravili duboku analizu, i dobili pozitivnu ocjenu od bošnjačkog naroda za to i Milatović ima obavezu prema bošnjačkom narodu da odgovori na zahtjeve koje smo delegirali u Sporazumu ukoliko postane predsjednik države, u šta ne sumnjamo- saopšteno je iz SPP.

Kandidat za predsjednika Jakov Milatovic dobio je kredibilnog i principijelnog partnera, a SPP dobio je predstavnika sa kojim će graditi bolju budućnost u Crnoj Gori.

Predmet Sporazuma, kojim Stranka pravde i pomirenja u Crnoj Gori podržava kandidaturu predsjedničkog kandidata Jakova Milatovića, tretira usaglašavanje programskih načela u skladu sa pozitivnim propisima Crne Gore, kao i dužnosti predsjednika da doprinese unapređenju prava Bošnjaka u Crnoj Gori, te poziva svoje birače da u vidu glasanja na dan izbora 19. marta podrže Jakova Milatovića za predsjednika Crne Gore.

Milatović se pokazao u svojim dosadašnjim stručnim i političkim postupcima kao uspješan i ozbiljan mladi kreator evropske budućnosti naše države. Obaveza Milatovića kao predsjednika je da se predano bori za svakog čovjeka bez obzira na vjersku ili nacionalnu  pripadnost u Crnoj Gori. Naša je misija da se ova saradnja i naše ideje ostvaruju na zdravim osnovama, bez politikantstva i političkih prevara, mi ćemo se i te kako zalagati za to u interesu kako bošnjačkog tako i svih ostalih naroda u Crnoj Gori.

Sporazum su potpisali predsjednički kandidat Jakov Milatović i predsjednik SPP-a Seid Hadžić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 20:15