Ernad Suljević / - BS
28/10/2022 u 10:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Suljević: Bošnjačka stranka će imati predsjednika Opštine u Bijelom Polju

On je pozvao političke subjekte koji sa njima dijele slične programske ciljeve da u interesu građana bjelopoljske opštine što prije dogovore principe buduće vlasti

Izborni rezultat Bošnjačke stranke u Bijelom Polju je svojevrsna potvrda da građani naše opštine vide BS kao glavnog činioca buduće lokalne vlasti, poručio je Ernad Suljević, predsjednik OO BS Bijelo Polje.

- Zahvaljujemo se svima koji su u nedjelju podržali našu izbornu listu. Mislim da smo pokazali da je naša lista pobjednička, a naš izborni program razvojni i vizionarski. Trend rasta podrške politici BS se nastavlja i u tom smislu je potpuno realno da će Bošnjačka stranka imati predsjednika opštine, naveo je Suljević.

On je pozvao političke subjekte koji sa njima dijele slične programske ciljeve da u interesu građana bjelopoljske opštine što prije dogovore principe buduće vlasti.

- To je naša obaveza prema građanima Bijelog Polja, koji od nas očekuju da već od sjutra krenemo da radimo u rješavanju njihovih potreba, kazao je Suljević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. mart 2023 03:16