Andrija Mandić / - DF, SKRINšOT
31/03/2023 u 13:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Mandić: U nedjelju svojim glasom pošaljimo u prošlost režim Mila Đukanovića

- Svi oni koji su glasali za mene na predsjedničkim izborima, izaći drugog aprila i svojim glasovima podržati Jakova Milatovića, naglasio je on

Crna Gora se nalazi pred vratima slobode. Nakon istorijskog 30. avgusta, kada smo porazili DPS, na korak smo do potpunog oslobođenja naše države, poručio je u video obraćanju jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić.

- Drugog aprila zaokružujemo istoriju borbe koja je otpočela prije nego što su se mnogi od vas rodili. Toliko dugo traje borba za slobodu, toliko dugo se lomio tridesetogodišnji režim koji je bukvalno uradio sve da uništi Crnu Goru, a da na tom uništenju i siromašenju građana Milo Đukanović i njegova klika steknu ogromno bogatstvo - nahlasio je on.

Istakao je i da je Demokratski front ponosan na borbu koju je vodio, te dodao da se nisu povlačili, predali.

- Zato će i u nedjelju naši glasovi biti presudni da Jakov Milatović pobijedi, a da Milo Đukanović i korupcija i kriminal budu poraženi. Prethodnih dana smo naporno radili, terenski obišli većinu naših glasača i uz pomoć našeg kol centra uspostavili dodatnu telefonsku komunikaciju sa svima i imam zadovoljstvo da obavijestim javnost Crne Gore da će svi oni koji su glasali za mene na predsjedničkim izborima, izaći drugog aprila i svojim glasovima podržati Jakova Milatovića, naglasio je on.

Mandić je naveo da je ova bitka veća od svakoga od nas pojedinačno, a da  DF daje vlastiti doprinos da svi budu kao jedan i snažno uđu u još jednu borbu, ali ne više na ulici, ne pred kordonima, ne kroz oblake suzavaca i bojnih otrova, nego sa olovkom u ruci.

- Naš cilj je da pobijedi pomirena Crna Gora, da pobijedi dogovor i zajedništvo, da pobijedi budućnost i razumijevanje, da budemo najbliži jedni drugima, da pobijedimo one koji nas dijele i da njihovim odlaskom u prošlost oslobodimo Crnu Goru od familijarne despotije kako bi obezbijedili bolji život za svakog čovjeka. Ova naša pobjeda treba da bude pobjeda zrelosti i tolerancije jer je CG zemlja svih nas, a ne samo jedne partije i jednog autokrate, zaključio je on.

Podršku Milatoviću dao je i predsjednik Radničke partije Maksim Vučinić.

- Naša borba za prava radnika, i bolji životni standard svih građana Crne Gore nastaviće se, a kako bi u tome istrajali treba nam podrška građana, koji će ne sumnjamo i ovoga puta izabrati put socijalne pravde , prosperiteta, napretka, a ne diskriminacije, kriminala, korupcije. Ne zaboravimo, svaki glas za Mila Đukanovića je glas za povratak u prošlost, za njegov privatni interes i interes njegovih bliskih saradnika, a protiv Crne Gore i interesa gradjana. Snažno i zajedno idemo do kraja do potpunog sloma političkog krila mafije, odnosno partije DPS, koja je ovu zemlju opustošila i mladost otjerala da svoju sreću traži pod tuđim nebom, naveo je Vučinić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 20:53