Milena Vuković / - FOTO: GP URA
05/10/2022 u 14:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vuković: Zašto DPS-u smetaju kolege iz Albanske alternative?

Savjetujem DPS da prevaziđe podjele u svojim glavama, jer politika 90tih je politika prošlosti koju više niko ne želi kazal je Vuković

URA je građanska partija koja okuplja ljude svih nacija i vjera. Jako se radujemo saradnji sa kolegama iz Albanske alteranative jer pokazujemo i dokazujemno da zajedno možemo da mijenjamo naš grad, kazala je k​andidatkinja za odbornicu “Ovo je naš grad, Može Podgorica” Milena Vuković.

Admir Biorac se nalazi na našoj listi i na to smo veoma ponosni, a radi objektivnog informisanja javnosti ima prebivalište na teritoriji Glavnog grada u suprotnom lista ne bi bila potvrđena od strane OIKa-a, dodaju u saopštenju.

- Logika kojom se služi DPS podrazumijevala bi da Ivan Vuković ne može biti gradonačelnik Glavnog grada jer je porijeklom iz Pive. Lokal- fašizam za nas nije prihvatljiv i trudićemo se da uvijek širimo ideju zajedništa i saradnje sa svim dobronamjernim ljudima našeg grada i države - ističe Vuković.

Savjetujem DPS da prevaziđe podjele u svojim glavama, jer politika 90tih je politika prošlosti koju više niko ne želi. Pustite naš grad da se razvija za sve građanske i građane bez obzira na razlike koje postoje, zaključila je u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:02