/ Dejan Vukšić
24/02/2023 u 08:32 h
Gordana BojanićGordana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vukšić odustao od kandidature, Demohrišćani podržavaju Milatovića

Kako nam je saopšteno, u Demohrišćanskoj partiji smatraju da Jakov Milatović ima najveće šanse da na predsjedničkim izborima porazi kandidata DPS-a

Demohrišćanski pokret podržao je kandidaturu zamjenika predsjednika Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića za predsjednika Crne Gore, potvrđeno je za portal Dan.

Kako nam je saopšteno, u Demohrišćanskoj partiji smatraju da Jakov Milatović ima  najveće šanse da na predsjedničkim izborima porazi kandidata DPS-a.

-Demohrišćanski pokret je donio odluku da pruži podršku ovom kandidatu jer smatramo da ima najveće šanse da na predstojećim izborima porazi kandidata DPS-a. Ne želimo da se glasovi prelivaju- navode iz Demohrišćanske partije za portal Dan.

Podsjećamo, DIK je do sada potvrdio kandidaturu jednom od lidera DF-a  Andriji Mandiću, kandidatkinji SDP-a Draginji Vuksanović Stanković, dok je kandidatura predsjednika Evrope sad Milojka Spajića odbijena.

Kandidaturu su najavili i lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović, bivši ministar u Vladi Zdravka Krivokapića Vladimir Leposavić, kao i lider Demokrata Aleksa Bečić.

Izbori su zakazani za 19. mart.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 09:43