/ FOTO: DPS
03/06/2023 u 19:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Živković: Aktuelna i prethodna vlast na sjeveru treba da dobiju nula glasova

Živković je kazao da je samo 15 miliona eura potrebno da se završe projekti koji su započeti na sjeveru Crne Gore

Aktuelna i prethodna vlada u sjever Crne Gore uložile su nula EUR, i zato sa sjevera treba da dobiju isto toliko glasova na izborima, ocijenio je Danijel Živković, nosilac liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada”

On je, na tribini u Mojkovcu, rekao da takav odnos treba da bude prema svakoj vlasti koja se ignorantski odnosi prema razvoju sjevera Crne Gore.

Živković je, kako je saaopšteno iz Demokratske kazao da je samo 15 miliona eura potrebno da se završe projekti koji su započeti na sjeveru Crne Gore.

- Da su ovi nedobronamjernici i nepomenici 15 miliona eura uložili u Sjever, pa makar uzeli sve to za svoju političku korist, otvorili bi radna mjesta i kazali bi – došli smo da pomognemo sjeveru Crne Gore i da pokrenemo privredu - rekao je Živković.

Prema njegovim riječima, oni ništa od toga nijesu uradili.

- I ne samo što nijesu uradili, nego su ono što smo mi zajedno uradili ostavili zubu vremena da bude uništeno. To su ovi nedobronamjerni domaćini Crne Gore, koji su zasjeli u fotelje nakon 30. avgusta 2020. godine, koji su se zalijepili za fotelje i koje ćemo od tih fotelja odlijepiti 11. juna - naveo je Živković.

On je kazao da Mojkovčanke i Mojkovčani, kao potomci nepokolebljivih slobodara koji su pali u Mojkovačkoj bici, dobro znaju što znači riječ požrtvovanost.

- Požrtvovanost nas je uvijek okupljala oko zajedničkih ideja i zajedničkih vrijednosti. Mojkovac je bez ikakve kurtoazije, bez ikakvog hvalospjeva uvijek bio nepokoran. Uvijek je bio odstupnica i brana pred onima koji su pokušavali da pokore Crnu Goru - istakao je Živković.

On je ocijenio da onako kako se prethodna vlast odnosila i prema Mojkovcu i prema sjeveru Crne Gore, tako građani treba 11. juna da se odnose prema njima.

- Ne treba nam nijedan protest, nijedna povišena riječ niti snažna retorika, potrebna nam je naša savjest, dobronamjernost, odgovornost i ozbiljnost. Da 11. juna hrabro zaokružimo broj deset! Jer broj deset prevashodno pripada najboljima. Zato smo mi taj broj dobili na ovim izborima - poručio je Živković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:41