Dritan Abazović / - URA
02/02/2024 u 22:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Abazović poručio PES-u: Izvucite mač iz korica i idemo na megdan

Zašto da imamo manjinsku Vladu kad možemo da imamo većinsku? Kad bih mogao da biram, volio bih da u Vladi budu i poslanici Bošnjačke stranke i SD i NSD i DNP i DPS, kazao je bivši premijer

Političke protivnike vidim samo u Pokretu Evropa sad, kazao je u emisiji “Minula neđelja” na Aplus televiziji lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović.

Abazović je, govoreći o politilkim aktuelnostima u Crnoj Gori, kazao da bi volio da do rekonstrukcije Vlade dođe što prije.

- Zašto da imamo manjinsku Vladu kad možemo da imamo većinsku? Kad bih mogao da biram, govorim hipotetički, volio bih da u Vladi budu i poslanici Bošnjačke stranke i SD i NSD i DNP i DPS. Opozicija neka budu URA i nezavisni poslanici. Najvažnije je za građane da imaju čista posla - istakao je on.

Pokretu Evropa sad poručio je da im neće ostati dužni.

- Ko god bude htio da se obračuna sa nama, tu smo. Izvucite mač iz korica i idemo na megdan. Mi imamo najveću političku strukturu. PES misli kao nekad DPS: da može da neko bude dio njihove političke mašine i što bi mi žargonski rekli, da postanu njihova krpa. To sa nama ne može. Ljudi nisu slijepi. I iz bivšeg DF-a vide koliko je sati - kazao je Abazović.

Abazović je kazao da se raduje promjenama u DPS-u.

- Nadam se da će promijeniti kurs i da će afirmisati politiku koja će biti dobra za državu - zaključio je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 06:08