Filip Adžić / - URA
19/04/2024 u 15:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Adžić: Spajić bježi od kontrolnog saslušanja, uz pomoć Mandića i Lakovića ponižava Skupštinu

Predsjednik Odbora za odbranu i bezbjednost Miodrag Laković i predsjednik Skupštine Andrija Mandić su po ko zna koji put omogućili premijeru Milojku Spajiću da ponizi Skupštinu, ovog puta sa odlaganjem kontrolnog saslušanja za čak 26. jun i to u formi iza zatvorenih vrata, istakao je poslanik GP URA Filip Adžić.

Poslanik GP URA saopštio je to povodom odluke predsjednika skupštinskog odbora za odbranu i bezbjednost da saslušanje premijera Spajića i ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića zakaže za 26. jun.

Adžić je naveo da imajući u vidu da je ministar Šaranović najavio raspisivanje javnog konkursa za izbor direktora Uprave policije može se lako desiti da se kontrolno saslušanje u vezi nezakonitog izbora v.d. direktora Uprave policije desi nakon izbora nekog novog direktora Uprave policije u punom mandatu.

- Javnost je navikla od Spajića da bježi od ukrštanja argumenata sa poslanicima, jer se radi o jednoj o najnetransparentnijih Vlada od sticanja nezavisnosti Crne Gore. Sa druge strane i ne čudi jer uvijek izađe politički poražen iz zgrade Skupštine Crne Gore, zaključio je Adžić.

(VIDEO) Odbor jednoglasno usvojio odluku o kontrolnom saslušanju Spajića i Šaranovića

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 07:17