Aleksa Bečić / - VLADA
08/12/2023 u 15:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bečić: Poput svojih predaka, Danilovgrad predstavlja bastion hrabrosti

Danas, dok slavimo Dan opštine, s ponosom ističemo Danilovgrad, ne samo kao dom svih njegovih građana, već kao dragulj u kruni Crne Gore, vitalnu komponentu na njenom evropskom putu, navodi Bečić

Aleksa Bečić,potpredsjednik Vlade Crne Gore, povodom 9. decembra, Dana opštine upućuje čestitke predsjedniku Opštine,  Aleksandru Grguroviću, potpredsjedniku Bojanu Pavićeviću, predsjedniku Skupštine opštine,Velimiru Đokoviću, građankama i građanima.

-Danas, dok slavimo Dan opštine, s ponosom ističemo Danilovgrad, ne samo kao dom svih njegovih građana, već kao dragulj u kruni Crne Gore, vitalnu komponentu na njenom evropskom putu. Intenzivan privredni i poljoprivredni razvoj ovog kraja nije samo simbol ekonomskog uspjeha, već i temelj za buduće generacije, stvarajući plodno tlo za inovacije i preduzetnički duh. Ovo nas vodi ka boljem i kvalitetnijem životu za sve naše građane. Poput svojih predaka prije 78 godina, Danilovgrad danas predstavlja bastion hrabrosti i požrtvovanosti, primjer dosljednosti i izdržljivosti u ostvarivanju viših ciljeva. Njegova bogata prirodna baština, koju krase rijeka Zeta, Bjelopavlićka ravnica i planina Garač, podsjeća nas na neiscrpnu snagu i ljepotu naše zemlje, te obavezu da valorizujemo sve naše resurse i kapacitete - navodi Bečić u saopštenju.

Dodaje da danas, dok slavimo ovaj dan, jačamo našu odlučnost za brže ostvarivanje konkretnih rezultata koji će doprinijeti napretku ne samo Danilovgrada, već i cijele Crne Gore.

- Sa ovim željama i uvjerenjem, još jednom čestitam ovaj dan svima vama, s nadom da ćemo zajedno nastaviti da obilježavamo i slavimo nove prilike i uspjehe, za ponos Danilovgrada - zaključuje u saopštenju.

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jul 2024 03:16