Sa sjednice OO URA Bijelo Polje / - URA
30/11/2023 u 19:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bjelopoljska URA: Abazovićeva Vlada bila noćna mora organizovanog kriminala

Vraćanje u državno vlasništvo trajektne linije Kamenari-Lepetane, Željezare, Luke Budva i Pina, ali i značajno uvećanje akcija države u Elektroprivredi Crne Gore i Luci Bar ostaće nešto po čemu će se pamtiti Abazovićeva Vlada, saopšteno je na sastanku

Opštinski odbor (OO) bjelopoljske URA sumirao je na jučerašnjem sastanku rezultate koje je URA ostvarila u prethodnom periodu i izloženi planovi za dalje političko djelovanje. Sastanku su prisustvovali predsjednik partije Dritan Abazović, potpredsjednik Filip Adžić i izvršni direktor Zoran Mikić.

Istaknuto je da URA može biti zadovoljna ostvarenim rezultatima Vlade Dritana Abazovića koja je pokrenula istorijske stvari u borbi protiv kriminala i korupcije zbog koje je bila noćna mora organizovanog kriminala koji je jedva dočekao njen kraj.

- Takođe, vraćanje u državno vlasništvo trajektne linije Kamenari-Lepetane, Željezare, Luke Budva i Pina, ali i značajno uvećanje akcija države u Elektroprivredi Crne Gore i Luci Bar ostaće nešto po čemu će se pamtiti Abazovićeva Vlada. Iako je 43. Vlada pokazala veliku želju da se posveti razvoju sjevera Crne Gore nije uspjela u svom kratkom mandatu da završi neke bitne projekte za razvoj Bijelog Polja, ali ostaju sjajni rezultati koji su na ponos građanima i građankama Bijelog Polja, a to su značajna ulaganja u bjelopoljsku Bolnicu, koja je uz to vođena i odličnim menadžmentom, takođe, imali smo i izgradnju dugo očekivanog objekta osnovne škole "Dušan Korać" - saopšteno je na sastanku OO.

Predsjednik bjelopoljskog odbora URA Hajrudin Bučan zahvalio se svim članovima koji su dali doprinos da URA bude prepoznata u Bijelom Polju, a posebno se zahvalio izvršnom direktoru URA Zoranu Mikiću, koji je kako je rekao dao nemjerljiv doprinos radu opštinskog odbora.

- URA je preuzela na sebe u prethodnom vremenu veliku odgovornost da transformiše Crnu Goru u čemu je u najvećoj mjeri i uspjela, jer danas živimo u značajno boljem, slobodnijem i pomirenijem društvu - poručio je Bučan.

Predsjednik URA Dritan Abazović poručio je kolegama u Bijelom Polju da je iza partije težak period u kojem je URA zbog beskompromisne borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije bila meta napada crnogorskog podzemlja koji i dan-danas traju, kao i onih medija, nevladinih organizacija i političara koji su konektovani na organizovane kriminalne grupe.

- Mafija uvijek napada samo one koji joj ugrožavaju poluge moći. Bez obzira na takve okolnosti sve smo to stoički podnijeli i sada iz opozicije, a vjerujem ne zadugo, nastavljamo našu borbu za evropsku, građansku i ekološku Crnu Goru - zaključio je Abazović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. februar 2024 02:56