Nikola Božović / - DEMOKRATE
22/05/2024 u 10:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Božović: Na mjestu današnjeg sajma izgradićemo kongresni centar

Kandidat za odbornika Nikola Božović liste „Demokrate – Ojačaj. Obnovi. Oživi. Budva odlučuje! Đorđe Zenović” javnosti prezentovao projekat Kongresnog centra, čiju izgradnju planiraju na mjestu današnjeg Jadranskog sajma.

Demokrate u Budvi nastavljaju sa svakodnevnim predstavljanjem, građankama i građanima Budve, projekata koje su uvrstili u svoj izborni program, a tiču se svih djelova opštine.

– U ambijentu najpoznatijeg dijela Budve, Jadranskog sajma, izgradićemo savremeni i multifunkcionalni Kongresni centar koji će omogućiti najsavremenije uslove za odvijanje kongresnog turizma i produžetak turističke sezone na punih 365 dana, duboko svjesni da turistička sezona ne smije biti ograničena samo na ljetnje mjesece, a sve zbog neadekvatne ponude i nedostatka vizije – naglasio je Božović.

Božović je dodao i da Budva zaslužuje da se, pored pukih obećanja, njena turistička ponuda osnaži, ali kroz to i naša privreda, kako bi spojili lijepo i korisno

– Izgradnjom Kongresnog centra Budvi dajemo novu razvojnu šansu kreirajući mogućnost da bude domaćin najvećih međunarodnih skupova, kulturnih događaja, konferencija i sajmova.Formiraćemo poseban tim najperspektivnijih ljudi kojima će jedini zadatak biti da svijet dovedu u Budvu, kroz valorizaciju ovog vida turizma – poručio je Božović.

Utvrđen redosled lista za izbore u Budvi

Na kraju, Božović je poručio da će Kongresni centar slati najlepšu razglednicu iz samog srca Budve, grada sa upotpunjenom turističkom ponudom. Zato je sugrađane pozvao da zaokruže broj 2 uz poruku: „Ojačaj, Obnovi, Oživi, Budva odlučuje!“

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. jul 2024 10:43