Goran Danilović / - PORTAL DAN
09/04/2024 u 14:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Danilović: UCG će biti dio koalicije Za budućnost Budve

Ujedinjena Crna Gora (UCG) je saopštila da su juče lider UCG Goran Danilović i nosilac liste "Za budućnost Budve" Mladen Mikijelj postigli dogovor o zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima u Budvi.

Predstavnici Ujedinjene naći će se na zajedničkoj listi, na kojoj su NSD, SNP, DNP, Prava Crna Gora, Slobodna, PzP i Demos,  piše u saopštenju dostavljenom iz UCG.

Majski izbori u Budvi, prema njihovim riječima, mogu opet donijeti krupne promjene na lokalnoj političkoj sceni, "promjene koje će u bitnom opredijeliti budućnost Budve i njenih građana predsjednik Ujedinjene Crne Gore je obavijestio nosioca zajedničke liste da će predložiti Predsjedništvu Stranke da potvrdi zajednički nastup."

Dobričanin: Ujedinjena Crna Gora biće uzdržana prema vladi, nećemo biti u klubu sa Evropom sad

Danilović je zatražio od predsjednika OO Ujedinjene CG u Andrijevici profesora Milovana Dukića, da pripremi Stranku za izborni nastup u toj opštini.

- U oba slučaja, i čekajući pravno razrješenje situacije u Šavniku, Predsjedništvo Ujedinjene će blagovremeno potvrdi odluke lokalnih organa Stranke - zaključili su u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:44