Oštećene kancelarije Demokrata u Nikšiću / Demokrate
12/02/2024 u 14:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Demokrate Nikšić: Nema više sigurnog skloništa za mafiju u Crnoj Gori

Pripadnici organizovanih kriminalnih grupa, osim prijetnji, našim funkcionerima prešli su i na uništavanje imovine, i to je očigledno postalo učestalo - saopštile su Demokrate

Kancelarije Demokratske Crne Gore u Nikšiću ponovo su se našle na "udaru mafije", saopšteno je iz ove političke stranke.

Kako su istakli, nakon više udara na mafiju kao i odlučne borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije, mafija šalje odgovore, onako u njihovom stilu.

- Situacija u kojoj su naše kancelarije na meti nije ništa novo, a ovog puta ponovo u Nikšiću. Pripadnici organizovanih kriminalnih grupa, osim prijetnji, našim funkcionerima prešli su i na uništavanje imovine, i to je očigledno postalo učestalo - saopštile su Demokrate.

Oni su vandalima koji su na nagovor kriminalnih struktura ponovo uništili ulazak u prostorije Demokrata OO Nikšić poručli da ih neće uplašiti i da će nastaviti da slijede politiku koja garantuje mir i stabilnost za sve poštene građane ove zemlje, ali i politiku koja garantuje spuške ćelje za sve članove kriminalnih struktura u društvu.

- Borba Demokratske Crne Gore za pravednije i čistije društvo je čvršća od stakla koje je polomljeno i upravo zbog toga nastavljamo politiku koja će garantovati jaču i uspiješniju Crnu Goru, kilometre novih puteva, hiljade radnih mjesta, nove investicije, borbu protiv kriminala i korupcije. Mi u svemu tome imamo najjačeg saveznika, narod Crne Gore i svi zajedno šaljemo poruku mafiji: "Nema više sigurnog skloništa za vas u Crnoj Gori!" -  navodi se u saopštenju Demokrata.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 03:58