Демократска партија социјалиста / - ДПС
09/07/2022 u 17:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS Cetinje: Crna Gora se juče našla na pragu kapitulacije, Abazoviću bitniji interesi druge države

Kako ističu, Odbor DPS Prijestonice Cetinje traži urgentno ukidanje podrške izdajničkoj 43. Vladi Crne Gore na čelu sa premijerom Dritanom Abazovićem

Nakon jučerašnje višesatne rasprave o Temeljnom ugovoru na sjednici Vlade, Crna Gora se našla na pragu kapitulacije, poručili su iz cetinjskog DPS-a.

- Premijer je odbacio sve zdravorazumske prigovore kolega ministara iz SDP-a, HGI, Bošnjačke stranke i sa osmjehom đeteta dok lomi zvečku slomio i posljednju iluziju kod crnogorskih građana da on želi i može uraditi nešto što je dobro za Crnu Goru. Samovolja i bahatost političkog konvertita urušava sve ono za što se vjekovima krvarilo. Valjda je konačno svima jasno da je iz Trojanskog konja zvanog URA izašao najveći neprijatelj crnogorskog bića u novoj istoriji - navode iz ove partije.

Kako ističu, Odbor DPS Prijestonice Cetinje traži urgentno ukidanje podrške izdajničkoj 43. Vladi Crne Gore na čelu sa premijerom Dritanom Abazovićem.

- Dritan Abazović je dokazao da su mu bliskiji i važniji interesi druge države i da ne uzmiče ni pred najvećim crnogorskim svetinjama, nego ih kani, zajedno sa kostima predaka predati u ruke Crkvi Srbije. Takođe, apelujemo na kolege iz OO cetinjske URA da se ograde od jučerašnjeg sramotnog djelovanja premijera iz njihovih redova i time dokažu da fotelje i sinekure nijesu njihovi ideali. Sve drugo bi bilo saučesništvo u ovoj zlokobnoj namjeri prema Crnoj Gori i Crnogorcima - zaključuju oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

03. maj 2024 17:16