DPS / - DPS
27/05/2024 u 18:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

DPS: Izbori u Budvi potvrda da smo najjača politička partija u Crnoj Gori

Lokalni izbori održani u Budvi još jednom su potvrdili da je Demokratska partija socijalista (DPS) u ovom trenutku ubjedljivo najjača politička partija u Crnoj Gori, saopštili su iz DPS-a.

Ističu da je to  dokaz kvaliteta njihovog programa, kadrovske ponude i apsolutne privrženosti progresivnim i građanskim idejama.

- Zbog toga smo u obavezi javno da zahvalimo građanima Budve, jer su i pored brojnih pritisaka, funkcionerske kampanje i zloupotreba lokalnih i državnih resursa, prepoznali stručnost i dobru namjeru liste “Budva može bolje” na čelu sa profesorom Nikolom Milovićem. Naš uspjeh je veći ako se zna da je dosadašnja vladajuća Nova srpska demokratija doživjela krah, iako su, baš kao i njihov beogradski mentor na nedavnom nastupu u UN, pad sa 12 na 4 odbornika pokušali da predstave kao veliku istorijsku pobjedu - kazali su iz DPS-a.

Kako su naveli, njihovi protivnici su razočarani činjenicom da, iako nekoliko godina u opoziciji, Demokratska partija socijalista i dalje predstavlja jedinu partiju koja može da obezbijedi stabilnosti prilikom formiranja vlasti, kako na lokalnom, tako i na državnom nivou.

Rezultati lokalnih izbora u Budvi: Budva naš grad" i bivši DF neriјešeno, PES razočarao

- U samostalnom nastupu u Budvi osvojili smo 2.230 glasova, čime smo značajno unaprijedili rezultat u odnosu na parlamentarne izbore, kada smo isti broj glasova osvojili u koaliciji sa SD, LP i DUA. Potvrdili smo da naša politika ima kičmu i karakter. I zato, sviđalo se to nekima ili ne, stabilne i funkcionalne vlasti u Budvi ne može biti bez Demokratske partije socijalista - navdodi se u saopštenju DPS-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. jul 2024 16:05