/ - DPS
23/11/2023 u 17:30 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS: MiIatovićeva vizija Crne Gore se ne razlikuje od Mandićeve

Kakva im je obojici vizija imali smo prilike da uz veliki osjećaj nelagode i sramote, gledamo na čuvenom rijalitiju u Beogradu, pod formom sajma vina, navode iz DPS-a

Demokratska partija socijalista Crne Gore navod da "kada Milatović kaže kako dijeli viziju Crne Gore sa Mandićem, interesuje nas tačno koji dio te vizije im je zajednički".

- Jer u Mandićevoj viziji Crna Gora je majmunolika tvorevina, Putin predsjednik većinske Crne Gore, Ratko Mladić heroj, a genocid u Srebrenici ima dvije istine – srpsku i bošnjačku. U Mandićevoj viziji odluka Parlamenta o ulasku u NATO treba da bude poništena, a priznanje Kosova povučeno… Jakov Milatović, politički promoter stranaka Demokratskog fronta, nakon što je postavio Andriju Mandića na čelo Parlamenta, pokušava po svaku cijenu da ubijedi inostranu javnost kako se radi o istinskom evropejcu, a ne o Putinovom heroju, i četničkom vojvodi. Kakva im je obojici vizija imali smo prilike da uz veliki osjećaj nelagode i sramote, gledamo na čuvenom rijalitiju u Beogradu, pod formom sajma vina - navode iz DPS-a.

Dodaju da je tada  svakom, ko je izdržao da gleda to degradiranje institucije predsjednika Crne Gore, na skoro plastičan način postalo jasno na šta se svodi lično dostojanstvo i politička vizija Jakova Milatovića, i da se zaista ne razlikuje od Mandićeve.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. februar 2024 22:50