DPS / - DPS
29/03/2024 u 19:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS Šavnik: Spriječili smo nezakonito preuzimanje opštine

Odluka Vlade Crne Gore da povuče juče usvojenu odluku o uvođenju prinudne uprave u Šavnik još jedna je pobjeda prava i poštovanja zakona nad nasilnim pokušajima zauzimanja vlasti u našoj opštini, kazali su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Šavnik.

- Kao što smo već više puta istakli, Demokratska partija socijalista insistiraće do kraja na poštovanju ustavnog poretka i pravnog sistema te ponavljamo da nećemo dozvoliti pravnu i fizičku hajdučiju onima koji mimo izborne volje građana žele da preuzmu vlast. Bez obzira na sve pritiske kojima smo izloženi nastavićemo da odolijevamo i da branimo Šavnik od onih koji hoće da ga pretvore u još jednu nefunkcionalnu sredinu poput brojnih opština trenutno u Crnoj Gori - saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Šavnik.

Vlada povukla odluku o uvođenju prinudne uprave u Šavniku

Kako su istakli, započeti izbori se u Šavniku moraju završiti.

- Do tada ćemo nastaviti da radimo na razvoju našeg grada što gradska uprava uspješno radi u godinama za nama zbog čega će sigurni smo dobiti podršku da to i nastavi da radi nakon što se završe izbori na preostala dva biračka mjesta - istakli su iz OO DPS Šavnik.

Milatović: Nema pravnog osnova za raspisivanje izbora u Šavniku

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 16:05