Igor Gluščević / - FOTO: DPS
21/05/2024 u 13:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Gluščević: Dan nezavisnosti 2025. Budva će dočekati sa novom vlašću koja poštuje državu i najznačajnije datume

Ko god je danas došao u Budvu, ni po čemu ne može da zaključi da naš grad obilježava jedan od najznačajnijih datuma u novijoj istoriji – Dan nezavisnosti Crne Gore, poručio je kandidat za odbornika liste “Budva može bolje” Igor Gluščević.

- O odsustvu poštovanja države od strane lokalnih vlasti, govore budvanske ulice i trgovi, đe nema državnih zastava, iako je bilo najavljeno da će biti istaknute. Umjesto da smo u susret 21. maju, svi okupljeni i zagledani u zajedničku budućnost, u Budvi se i dalje vidi kontinuitet vladavine politike koja je služila drugim državama i pokrivala se tuđim zastavama - naveo je Glušćević u saopštenju.

Milović: Budvani će dobiti superiornu upravu, digitalizovaćemo usluge i vratiti Pjesmu Mediterana

A obećali su, prema njegovim riječima, da će biti dobri domaćini koji će pomoći Budvi da krene naprijed i da prevaziđe podjele.

- Zahvaljujemo im, nijesu pomogli, i zbog toga će biti kažnjeni na predstojećim izborima. Na kraju, mi obećavamo da će Dan nezavisnosti 2025. Budva dočekati okićena državnim zastavama Crne Gore i sa vlašću koja iskazuje poštovanje prema sopstvenoj državi - zaključio je Gluščević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

26. jul 2024 18:08