Vladimir Joković / - DAN
22/02/2024 u 19:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Joković: SNP je Miloša Nikolića i njegov DPS sveo na predmet sprdnje

Izgleda da je ova mlađa postava DPS-a predvođena Milošem Nikolićem neznavenija i nesposobnija i od onih najgorih u njihovoj seniorskoj postavi čim nam portparol Nikolić stalno saopštava tekstove koje mu drugi pišu, kaže Joković

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković poručio je portparolu DPS-a Milošu Nikoliću da bi ponekad mogao i sam da osmisli neku izjavu koju saoštava javnosti umjesto što u svoje ime stalno medijima šalje tekstove koje mu vjerovatno priprema društvo iz Sky aplikacije.

- Izgleda da je ova mlađa postava DPS-a predvođena Milošem Nikolićem neznavenija i nesposobnija i od onih najgorih u njihovoj seniorskoj postavi čim nam portparol Nikolić stalno saopštava tekstove koje mu drugi pišu, najvjerovatnije drugari sa Sky aplikacije. Mogao bi za promjenu bar jednom sam da osmisli ono što saopšti umjesto što neprestano recituje tuđe govore. Sva Crna Gora se danas smije Nikolićevom recitovanju i sprda se i sa njim i sa partijom čiji je portparol”, poručio je Vladimir Joković.

On je dodao da ako postoji primjer da je neko nekoga sveo na predmet sprdnje u crnogorskoj politici, onda je to SNP učinio sa DPS-om.

- Mi smo kao ključna partija prethodne Vlade Crne Gore presudno doprinijeli da Crna Gora potpiše Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom, a poslanici DPS-a, uključujući Miloša Nikolića, su kumili i molili da se bira ta vlada i na kraju su i glasali upravo za tu vladu. Kud će veće sprdnje od toga da Miloš Nikolić glasa za SNP u vladi, a SNP mu potpisivanjem Temeljnog ugovora nanese najteži doktrinarni poraz u istoriji te partije - dodao je predsjednik SNP-a.

Joković je dodao da je časni SNP svojom doslednošću i istrajnom borbom veoma doprinio da Nikolićev DPS danas bude totalni politički i izborni gubitnik za koga ne žele da čuju ni građani Crne Gore ni naši međunarodni partneri.

- Nikolićev DPS je politički potpuno propao. Nikad njihov uticaj u crnogorskoj politici nije bio slabiji nego što je danas, a sve su češći slučajevi da ih tokom zvaničnih posjeta Crnoj Gori izbjegavaju najviši međunarodni zvaničnici. To je i pravično stanje budući da su mentori portparola Nikolića predugo zavađali narod. Za razliku od njih, mi našu vlast temeljimo na pomirenju i progresu i na svim idealima one velike tridesetoavgustovske pobjede koji današnju Crnu Goru čine istinski demokratskim društvom - zaključio je Joković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 09:13