Milan Knežević / - SCREENSHOT
27/11/2023 u 23:35 h
Blaženka GolubovićBlaženka Golubović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Knežević: Kad smo birali Mandića i Vladu, držali ste nas do 5 ujutro, kao da smo mrca čuvali

Znači, mene sad samo interesuje kako ćemo mi da razriješimo ovo, posebno pitam ovu zabrinutu gospodu iz DPS-a, a niste ovako bili zabrinuti kad smo birali Andriju Mandića i Vladu - kazao je Knežević.

Kolega Pejoviću, gledajući po sali, zaključujem da sam ja ovdje najstariji poslanik. Što znači, što se tiče mandata, kolega Mugoša, što znači da imam najviše iskustva, ali to nekada iskustvo ne mora da znači prednost, jer me svega potpuno zbunio. Pa bih ja sad volio da mi objasnite. Dolazi li gospodin Vuković iz DPS-a, pa mu oni ne daju da priča, ili on dolazi iz PES-a, pa bi on da priča, ali ako mu se ne priča, vi ga ne možete natjerati, kolega Konata, kazao je Milan Knežević u proceduralnom obraćanju da li dozvoliti ministru Novici Vukoviću da govori budući da su Dritan Abazović i URA potrošili svoju minutažu.

- To što je bila dobra praksa. Ja sam upamtio da je ovdje bilo ministara, mislimo smo da su svi gluvonijemi, znači nisu mogli da izađu iz klupa, iznosili su pojedince, nisu htjeli da pričaju ljudi, slike ima to, ona nema, samo su obrvama treptali da pokažu da nisu oteti. I sad, ako se dozvoli, ne dozvoli, nego vi imate pravo ministra Vukoviću ovdje, ako hoćete i Štiglica da dovedete, što se mene tiče, da komentariše i pomene recimo Dritana Abazovića. Ja ću sad vas da pitam, pošto je Dritan Abazović u minusu pet minuta, kako ćete njemu da date onda da polemiše sa Vukovićem koji ga mora pomenuti jer je ovdje Abazović, ovdje je vadio grafikone, posla nas na mjesec, krv, mokraću, Ruse, Ukrajince, nema čega se nije dohvatio ovdje. Znači, mene sad samo interesuje kako ćemo mi da razriješimo ovo, posebno pitam ovu zabrinutu gospodu iz DPS-a, a niste ovako bili zabrinuti kad smo birali Andriju Mandića i Vladu - kazao je Knežević.

On je kazao da kada se birala Vlada i predsjednik Skupštine polemika je trajala do pet ujutro.

- Držali ste nas do 5 ujutro, ka smo mrca čuvali. Ali sad ne možete više da izdržite. I sad hoćete vi da ispričate to što imate, pošto vas čekaju žene ispred televizora, hoće one da liježu, pa sad da vas vide žene, to što imate, nećete da govorite sve jednom, završavate, izlazite napolje i mi onda treba ovdje da razglabamo - kazao je Knežević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 18:31