Spajić, Krivokapić i Milatović / - FOTO: VLADA CRNE GORE
28/02/2024 u 19:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Krivokapić: Razdvajanje Milatovića i Spajića uzbuna za ostale političke aktere

Situacija je takva da će njih dvojica uživati kumulativnu podršku od blizu 60 odsto birača, i to na prvim narednim parlamentarnim izborima 2027. godine, ocijenio je Krivokapić

Razdvajanje Milojka Spajića i Jakova Milatovića je uzbuna za ostale političke aktere, napisao je na društvenoj mreži X bivši premijer Zdravko Krivokapić .

- Milojko je danas premijer i prva ličnost vladajuće većine, a Jakov predsjednik države i možda budući lider nekog novog političkog subjekta. To znači da Milojko polako ali sigurno zauzima liberalniji dio biračkog tijela, a Jakov vješto ulazi u konzervativniji dio - naveo je Krivokapić.

image

Zdravko Krivokapić i Jakov Milatović

- FOTO: Prt sc Tviter

Prema njegovim riječima, dok Milojko spretno razbija biračku tvrđavu nekadašnjeg DPS-a, Jakov predstavlja veliku opasnost po glasačko tijelo Demokrata i Kaoalicije Za budućnost Crne Gore.

image

Spajić i Krivokapić

- X/ZDRAVKO KRIVOKAPIć

-Situacija je takva da će njih dvojica uživati kumulativnu podršku od blizu 60 odsto birača, i to na prvim narednim parlamentarnim izborima 2027. godine. A onaj koji nas je rušio zajedno sa DPS-om će završiti na obroncima cenzusa. I dalje sam ubijeđen da će njih dvojica zajedno, bez obzira na ispoljene razlike, uvesti Crnu Goru u Evropsku uniju. Živi bili, pa vidjeli”, poručuje Krivokapić.

Danilović: Ostavka Milatovića dobra za Crnu Goru, loša samo za PES



Milatović: Posvećen sam funkciji predsjednika, ostavka u PES-u ne treba da optereti javnost

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 11:26