Lidija Đukanović na protestu  / - FOTO: TVITER
28/11/2022 u 22:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lidija i Blažo Đukanović večeras ispred Skupštine: "Odbrana Ustava" uz Dior prsluk

Da je DPS više mislio na građane, zarade bi danas u Crnoj Gori bile taman koliko vrijedi ovo đile, reagovao je Jakov Milatović

Večerašnjem protestu pod sloganom "Ima nas", održanom večeras u Podgorici, prisustvovali su i supruga predsjednika Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića, Lidija i njihov sin Blažo.

Brojnim korisnicima društvenih mreža i "očima sokolovim" nije promakao prsluk supruge lidera opozicionog DPS-a i to marke Dior od 4.200 eura. 

Sve je krenulo od Tviter korisnice koja je objavila fotografiju sa prvom damom sa protesta sa opisom "Gospođetina". 

Pored brojnih Tviter osuda, reagovanje je uslijedilo i od zamjenik predsjednika Pokreta Evropa sad Jakov Milatović, koji je napisao da prsluk koji tokom večerašnjeg protesta nosila Đukanović košta 10 minimalnih zarada u Crnoj Gori. 

- Najbolja slika partije koja stoji iza protesta je prsluk sa slike koji košta 10 minimalnih zarada u Crnoj Gori, i to nakon povećanja zbog Evrope sad, a 20 minimalnih zarada prije Evrope sad. Da je DPS više mislio na građane, zarade bi danas u Crnoj Gori bile taman koliko vrijedi ovo đile - napisao je Milatović.

Reagovao je i Klub mladih Nove srpske demokratije.

- Prva dama Crne Gore, supruga predsjednika države i DPS-a Lidija Đukanović, došla je večeras pred zgradu Skupštine da glasno kaže ,,Ima nas!”. Кao što smo navikli, od njenog pojavljivanja i riječi puno je glasnije progovorila njena toaleta, zapravo jedna, najupečatljivija komponenta njenog stajlinga - đilence iz Dior-ove najnovije kolekcije koje stoji (za nju) tričavih 4,293 eura. Draga Lidija, Кlub mladih Nove srpske demokratije bi volio da vam ovom prilikom poruči da smo svjesni da “vas ima” - (srećom ipak ne mnogo) VAS - koji i dalje ubirate plodove lopovluka, pronevjera i prevara, i živite na nozi toliko visokoj da vas prosječan građanin Crne Gore i ne vidi, ali nema te “visine” na koju se možete popeti da se sakrijete od one spore ali dostižne pravde, i da će vas uskoro biti, vas što više to bolje u Spužu, pa pakujte u kofere skupe toalete, da se sa drugaricama i koleginicama takmičite, u čijoj se ćeliji najbolje oblači- zaključili su u saopštenju.

Reagovala je i bivša ministarka zdravlja i nosioc liste "Za budućnost Podgorice" Jelena Borovinić Bojović.

- Nemojmo da kritikujemo suprugu predsjednika DPS-a. Ona  večeras na sebi nosi odjevne predmete koji koštaju samo oko šest hiljada eura, jer pored već proslavljenog Diorovog prsluka, tu je i Diorov džemper. Ali ne sumnjam da je ona večeras nastojala da bude skromna i da su to najjeftiniji  komadi iz njene odjevne kolekcije. Nisam jedino sigurna za obuću, pošto se ne vidi na fotografiji. Dalja okupljanja očito treba nastaviti pod sloganom "Ima se" - prokomentarisala je ona. 

Ovo nije prvi put da se Lidija Đukanović pojavi u markiranoj garderobi, pa je tako na kraljevskoj gala večeri u Madridu u junu nosila haljinu amrke Emilia Wickstead. koja je na pojedinim sajtovima dostizala cijenu od oko 3.000 eura.

Lidija Đukanović na kraljevskoj večeri nosila haljinu i torbu koje koštaju kao deset prosječnih plata

Na protestu na Cetinju koji je organizovan zbog ustoličenja mitropolita Joanikija, Lidija Đukanović je došla od glave do pete obučena u Dioru, pa su tako čuvene patike koštale 947 eura.

(Видео/ФОТО - ГАЛЕРИЈА) Лидија Ђукановић на протестима против устоличења Јоаникија Цетињем шетала у патикама од 947 еура?

Хаљина Лидије Ђукановић кошта више од шест просјечних плата у Црној Гори

Лидија Ђукановић у Луј Витон сакоу и блузи од скоро 5.000 еура

A na večeri u Parizu prošle godine pojavila se u Valentino haljini, koja košta malo više od šest prosječnih plata u Crnoj Gori, tačnije cijelih 3.500 eura. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. april 2024 21:30