Andrej Milović / - FOTO: VLADA CG
08/12/2023 u 12:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milović: Neistine koje Abazović plasira dobiće priliku da dokaže na sudu

Pozvao je GP URA da konačno objave sliku njega i Duška Golubovića

Ministar pravde Andrej Milović saopštio je danas da GP URA protiv njega vodi prljavu kampanju, a da se funkcioneri te stranke služe neistinama i prizemnim pokušajima političke i lične diskreditacije.

On je rekao da izjava potpredsjednice GP URA Milene Vuković, nema veze sa istinom.

-  Nikola Terzić nije saopštio na koga je mislio kada je rekao da je jedan bivši pripadnik MUP-a kupio automobil od 300 000 eura. Kao ministar pravde, već od formiranja Vlade istrajno tražim smjene u bezbjednosnom sektoru i konačno sređivanje istog- kazao je Milović.

Vuković Sekulović: Terzić kazao da je Golubović kupio auto od 300.000 euraMinistar je rekao da je predložio italijanski model zakona za oduzimanja imovine stečene kriminalom i korupcijom.

- Takozvani Antimafija zakon, u čemu sam saglasni g-đa Vanja Ćalović Marković i ja, a upravo da bismo stvorili pravni osnov da pomenuta lica država pita i u građanskom postupku za osnov sticanja enormne imovine. Podsjećam potpredsjednicu GP URA da je upravo partija kojoj ona pripada protiv takvog zakonskog rješenja, predlažući drugi model, što kristalno jasno govori o tome ko se bori protiv mafije a ko je štiti- rekao je on.

Pozvao je GP URA da konačno objave sliku njega i Duška Golubovića.

- Ja ću se odnijeti prema svemu shodno javno datoj riječi pred građanima Crne Gore. Neistine koje Dritan Abazović u kontinuitetu plasira, krijući se danas iza Milene Vuković, dobiće priliku za dokazivanje pred Sudom- kazao je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. februar 2024 22:38