/ - MILOš NIKOLIć (FOTO: DPS)
04/03/2023 u 19:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikolić: Apostoli iz Evrope sad kad su postali ministri, blokirali integracije

Đukanović blokirao diplomatsku mrežu, nego je spašavao od blamaža u kojima su učestvovali nekadašnji apostoli, a sadašnji funkcioneri Evrope sad, kazao je Nikolić

Besmisao Pokreta Evropa sad i njihovog neharizmatičnog zamjenika kandidata, vječite rezerve, manifestovan je danas i kroz njihovo isprazno saopštenje u kojem, tek reda radi, žele još jednom podsjetiti na sopstveni kompleks od Demokratske partije socijalista i Mila Đukanovića, kazao je portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Miloš Nikolić.

- Apostoli Zdravka Krivokapića, koji se na političkom tržištu nude kao nova roba, a u stvari su pokazali šta znaju i umiju kad su sa Vesnom Bratić, Borovinićkom i njima sličnim uništavali sve po Crnoj Gori – tjerali investitore, komandovali napadima na Belvederu, uvozili koronu iz susjednih država… A zamjenik kandidata, pod parolom “Napolje sad” otjerao je sve velike investitiore koji su doprinosili ekonomskom napretku Crne Gore - kazao je NIkolić.

Kada nam stigne faktura za naplatu nakon završetka arbitraže koju je Aman poveo pravo ćemo je njima poslati, dodao je.

- Zbog građana, pomenućemo - nije ni Đukanović, niti DPS, kriva za blokadu institucija. Ona je počela upravo sa radom Vlade Zdravka Krivokapića - premda je moguće očekivati kako će čelnici Evrope sad možda i da se prave kako nijesu bili u njoj - podsjetio je Nikolić.

Ističe da nije Đukanović blokirao diplomatsku mrežu, nego je spašavao od blamaža u kojima su učestvovali nekadašnji apostoli, a sadašnji funkcioneri Evrope sad.

Dovoljno je sjetiti se, kako je kazao, koga su predlagali za ambasadora u Bosni i Hercegovini.

- Lošim manipulatorima iz Evrope sad poručujemo - ako imate saznanja o bilo kakvom krivičnom djelu koje je počinio bilo ko iz DPS-a, u ponedjeljak ujutro odmah podnesite prijave nadležnim institucijama. U suprotnom, s obzirom na to da imate već imidž lažova, svako sljedeće saopštenje, bez argumenta, samo potvrđuje da opet pokušavate da javnost dovedete u zabludu - naveo je Nikolić.

Prema njegovim riječima Milo Đukanović je Crnu Goru uveo u najjači vojni savez i doveo pred vrata Evropske unije, a vi i vaša apostolska politika, ste je gurali u balkansko blato.

- Kako ste kao kvazi eksperti, došli do vlasti, tako su evropske integracije Crne Gore potpuno zaustavljene. Od toga se Crna Gora nije oporavila do danas - naveo je on.

- Vas i Evropsku uniju, spaja samo i isključivo lažni naziv stranke čiji ste PR napravili parama građana. Samo neka u Evropi sad žive u iluziju - tek će 19. marta shvatiti da će za zamjenika kandidata i drugi krug ostati nedostižan cilj - zaključio je u saopštenju.

Evropa sad: Đukanović najmanje pozvan da govori o ulasku u EU

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 23:31