miloš nikolić - foto: dps / - MILOš NIKOLIć - FOTO: DPS
18/05/2024 u 18:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nikolić: Spajić popustio pred ucjenom Kneževića i zaustavio evropski put Crne Gore

Predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić i zvanično je zaustavio put Crne Gore ka EU nakon što je popustio pred ucjenom koju je pred njega stavio Milan Knežević a koja se odnosi na potpisivanje Rezolucije o genocidu u Jasenovcu.

- Simbolično, novo poniženje Crne Gore dolazi u susret proslavi dana obnove njene nezavisnosti protiv koje su se borili upravo oni koji premijera tretiraju kao bezvrijednu krpu i sprdaju se sa njim po regionalnim medijima kako su uspjeli da ga –prijateljski ubijede - saopštio je Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore​.

Kako naglašavaju iz ove partije, jasno je zašto Spajić pristaje na ultimatume i ucjene Kneževića i ostalih predstavnika proruskih snaga u Crnoj Gori, koji kroz njegovu vladu nastavljaju da služe interesima svojih finansijera.

Knežević: Prijateljski smo ubijedili Spajića da potpišu rezoluciju o Jasenovcu

- Spajiću je bitno samo da zadrži vlast i izbjegne odgovornost za sve ono što se dešava u njegovom mandatu, a čemu svjedočimo svakodnevno. Demokratska partija socijalista od starta je tvrdila da je na vlast došla antievropska većina, u kojoj DF diktira strateške pravce razvoja Crne Gore.  Tada smo rekli i to da ćeSpajić prije ili kasnije morati da se odluči, jer ne možete u isto vrijeme preuzimati evropske vrijednosti, a onda ih sa druge strane negirati. Taj dan je došao i Spajić se umjesto za EU odlučio za jačanje saveza sa DF-om - zaključuje se u saopštenju DPS-a.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. jun 2024 00:23