/ - FOTO: NSD FACEBOOK
19/06/2023 u 16:52 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

NSD isključila Mijomira Dragovića iz partije zbog saradnje sa DPS-om

NSD nikada nije učestvovala u bilo kakvim radnjama zajedno sa DPS-om, naglašavaju oni

Odbornik NSD u Skupštini opštine Andrijevica Mijomir Dragović isključen je na današnjoj sjednici iz Nove srpske demokratije, saopštili su na Facebook profilu iz te stranke.

-ova mjera je preduzeta zbog odluke Dragovića da zajedno sa Demokratskom partijom socijalista potpiše akt i inicira smjenu lokalne vlasti u Andrijevici- navode u saopštenju.

-NSD nikada nije učestvovala u bilo kakvim radnjama zajedno sa DPS-om, a upravo je Dragović učinio takav najteži prekršaj zbog čega je i ovako sankcionisan- dodaju oni.

Dodaju da iako je nedavno predsjednik opštine Andrijevica Željko Ćulafić smijenio u dogovoru sa DPS-om potpredsjednika ove opštine Veselina Raketića, a koji dolazi iz njihovih redova, to ne znači “da NSD treba da slijedi te loše primjere”.

-Takvi neprincipijelni dogovori lišeni su bilo kakvih vrijednosti za koje se mi zalažemo i za nas su neprihvatljivi. NSD nije i nikada neće biti dio nedoličnih političkih trgovina koje bi nanijele štetu ne samo našem političkom subjektu, nego i cijelom srpskom narodu-navodi se u saopštenju.

Takođe, Izvršni odbor je donio odluku o raspuštanju Opštinskog odbora Andrijevica i imenovao Dejana Đurovića za koordinatora do imenovanja privremenog opštinskog odbora u tom gradu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 12:30