Nova srpska demokratija, NSD
01/12/2023 u 14:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

NSD: Tužilaštvo da se pozabavi Milom Đukanovićem

Crna Gora polako ali sigurno postaje nezavisna odvajajući se, ovoga puta ne od Srbije, nego od kriminala, mafije i korupcije u sudstvu i tužilaštvu koju je uspostavio DPS, kazali su u saopštenju

Nova srpska demokratija (NSD) saopštila je da je zanimljivo da DPS Nikšić "ima obraza da se oglašava jer je protiv Marka Kovačevića odbačena krivična prijava zbog toga što je pomjerao prst na ruci onako kako se njima ne sviđa".

- Zamislite kolika je mržnja u političkom krilu mafije u Nikšiću kada im nije malo bilo što su svoje hijene iz Kavačkog klana angažovali da ga uhode po Nikšiću i ugrožavaju mu život i bezbjednost nego bi i zbog položaja prsta na ruci da ga utamniče - saopšteno je iz ovog političkog subjekta.

Dodaju da su očekivali da će nakon najnovijih Skaj prepiski u kojima se, kako kažu, "vidi da su pripadnici Kavačkog klana pratili Kovačevića i njegove prijatelje i spremali im šaržere, šipkanja i sačekuše da se ograde od toga i daju podršku onima koji su bili ugroženi. Međutim vidimo po reakciji da su oni od samog početka dio ekipe koja želi na svaki dostupni način da likvidira Kovačevića po uzoru na svoje saradnike iz redova mafije. Crna Gora će biti slobodna kada se jednom za svagda završi sa mafijom i njenim političkim krilom koje se zove DPS".

- Ovih dana vidimo koliko su tužilaštvo i sudstvo bili zarobljeni i oni još ne mogu da se naviknu da ne odlučuju svi po njihovim instrukcijama i da više ne mogu svakoga kupiti da bi se zadovoljavale njihove potrebe. Crna Gora polako ali sigurno postaje nezavisna odvajajući se, ovoga puta ne od Srbije, nego od kriminala, mafije i korupcije u sudstvu i tužilaštvu koju je uspostavio DPS. A tužilaštvo pozivamo da se konačno pozabave Milom Đukanovićem i dokaže da država Crna Gora ipak postoji - zaključeno je u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. februar 2024 22:14