NSD u Budvi / - FOTO: PRTSC
14/05/2024 u 17:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

NSD u Budvi obilježila krsnu slavu Svetog Vasilija Ostroškog

U prisustvu više stotina građana, Nova srpska demokratija u Budvi svečano je obilježila krsnu slavu – Svetog Vasilija Ostroškog, saopšteno je danas iz te partije.

Kako ističu, dan je bio ispunjen duhovnošću i zajedništvom, reflektujući “duboke tradicionalne vrijednosti koje nas okupljaju i vode ka boljoj budućnosti”.

- Imam veliku čast da se obratim danas kada slavimo Svetog Vasilija Ostroškog, slava mu i milost, čija nas zaštita vodi i inspiriše. Kroz vjekove, Sveti Vasilije je bio simbol ujedinjenja i uzajamne pomoći u nevolji - rekao je nosilac liste koalicije “Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad” Mladen Mikijelj.

Kako je dodao, krsna slava dolazi u trenutku kada njihova koalicija “Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad” vidi jedinstvo koje je počelo s početkom izborne kampanje.

- To jedinstvo nas je spajalo za vrijeme odbrane svetinja 30. avgusta 2020. godine, i nastavilo da nas povezuje u ostvarivanju napretka i prosperiteta Crne Gore - izjavio je Mikijelj.

Jedinstvo koje je prepoznato i održano već 45 dana, po riječima Mikijelja, dovešće do ubjedljive pobjede na predstojećim izborima zakazanim za 26. maj.

On je kazao da, nakon izbora, Budvu očekuje politička stabilnost, koja je osnova za realizaciju značajnih projekata usmjerenih na unaprijeđenje kvaliteta života u Budvi.

- Svečanost su uveličali visoko sveštenstvo i monaštvo iz Budve, dok su okupljeni građani s posebnom pažnjom pozdravili Mikijelja - napominju u NSD.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. jun 2024 14:35