Petar Odžić / - SDP
22/05/2024 u 10:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Odžić: Građani zaslužuju bolju primarnu zdravstvenu zaštitu

Buljarica, Petrovac i Sveti Stefan zaslužuju bolju primarnu zdravstvenu zaštitu, kazao je Petar Odžić, nosilac liste “Čist izbor –Petar Odžić” (SDP, SD, LP i građani).

- Lista koju predvodim, omogućiće stanice hitne medicinske pomoći u Petrovcu i Sv Stefanu, kao i turističke ambulante, kako bi cijele godine primarna zdravstvena zastita bila na visokom nivou. Jedan od prioriteta biće kupovina “reanomobila” koji je prijeko potreban stanovnicima sa tog dijela budvanske opstine - kazao je Odžuić.

On je istakao da je neophodno obezbijediti rad ambulante u Petrovcu 24/7, i omogućiti prisustvo ljekara specijalista, makar jednom mjesecno, kako bi njihovi sugrađani bili u potpunosti zdravstveno zbrinuti.

- Poslije 26. maja kao odgovorna vlast, izdvojićemo sredsva za zdravstvo, iako to nije primarma nadležnost lokalnih samouprava, kako bi na cijeloj teritoriji opstine pomogli da nasi sugrađani dobiju adekvatnu zdravstvenu zastitu.

Zato dragi sugrađani, 26. maja olovkom glasajte za promjene, za bolje sjutra i jedini ČIST IZBOR za Budvu, broj 8 - poručio je Odžić.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. jun 2024 12:08