Владимир Орлић / Izvor: INSTAGRAM VLADIMIR_ORLIC
06/11/2023 u 14:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Orlić uputio čestitku Mandiću: Uvjeren sam da postoji obostrana spremnost za jačanje saradnje

On je istakao spremnost Narodne skupštine Republike Srbije da pruži svoj puni doprinos jačanju parlamentarne, ali i sveukupne saradnje dviju država

Povodom izbora za predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića čestitku je uputio predsjednik Narodne skupštine Republike Srbije Vladimir Orlić.

- Predstavlja mi veliko zadovoljstvo da Vam, u ime Narodne skupštine Republike Srbije, kao i u lično ime, uputim srdačne čestitke i najbolje želje povodom Vašeg izbora za predsjednika Skupštine Crne Gore, kao i da Vam poželim puno uspjeha u obavljanju ove odgovorne dužnosti. Uvjeren sam da postoji obostrana spremnost za jačanje političkog dijaloga i saradnje u svim oblastima od zajedničkog interesa, na dobrobit građana obje zemlje, ali i čitavog regiona, naveo je Orlić.

On je istakao spremnost Narodne skupštine Republike Srbije da pruži svoj puni doprinos jačanju parlamentarne, ali i sveukupne saradnje dviju država.

- U iskrenoj nadi da ćemo imati čast da Vas ugostimo u Beogradu, želim Vam dobro zdravlje, svaku sreću i uspjeh u radu. Molim Vas primite, poštovani predsjedniče Mandiću, izraze mog najdubljeg uvažavanja, napisao je Orlić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 14:19