CEP Crnogorska evropska partija / - FOTO: RTNK
25/02/2024 u 19:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Osnovan nikšićki odbor CEP-a: "Sve ćemo uraditi da Crna Gora krene pravim putem"

Sve ćemo uraditi što je u granicama naše moći i kompetencija da Crnoj Gori, konačno svane i da budu politički i institucionalno pobijeđene destruktivne strukture, poručeno je na konvenciji

Opštinska izborna konvencija Crnogorske evropske partije (CEP) održana je danas u Nikšiću. Za predsjednika je izabran Željko Nikčević, njegov zamjenik će biti Igor Marković, a sekretar Miodrag Ćetković. Izabarni su i članovi Opštinskog odbora.

Predsjednik CEP-a, Novak Adžić je istakao da je ta partija "na braniku Crne Gore i njene slobode”,  i da se  zalažu da Nikšić ide ka putu ekonomskog i socijalnog oporavka i prosperiteta.

- Sve ćemo uraditi što je u granicama naše moći i kompetencija da Crnoj Gori, konačno svane i da budu politički i institucionalno pobijeđene destruktivne i marionetske kleronacional šovinističke strukture.  Da Crna Gora konačno krene krupnim i brzim, ali sistemskim utemeljenim koracima, pravim evropskim putem - poručio je Adžić.

Univerzitetski profesor dr Nebojša Vučinić i jedan od utemeljivača Crnogorske evropske partije naglasio je da je Nikšić "bedem Crne Gore –  bio, jeste i ostaće,  a Crna Gora uvijek svoja na svome".

Potpredsjednik Crnogorske evropske partije Svetozar Savić i kazao da "kao partija u prvi plan stavljaju čovjeka, njegov kvalitet i intelektualni potencijal". Čestitajući Nikšićanima formiranja opštinskog odbora, potrpedsjednik CEP-a Stevo Vučinić je poručio,,sve za Crnu Goru, Crnu Goru ni za što”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:34