/ - PES
09/04/2024 u 10:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

PES: Malverzacijama Abazovićeve vlade baviće se tužilaštvo, a ne mi

Vapaji Dritana Abazovića da 44. Vlada raskine koncesije sa Branom Mićunovićem koje je zaključila 43. Vlada, dokaz su koliko se bivši premijer zapetljao u sopstvenim malverzacijama, pa sada moli aktuelnu Vladu da ga spašava.

Koncesijama koje su dodijeljene Mićunoviću i malverzacijama tim povodom će se baviti tužilaštvo, nakon što potpredsjednik Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju podnese najavljenu krivičnu prijavu. 

Takođe, malverzacijama "ruke pravde" povodom poslova sa lobističkom firmom "Bipartizan solutions" iz Vašingtona će se baviti nadležni organi, a ne naš Pokret. 

Za razliku od Abazovićeve Vlade koja je u cilju montiranja afere Do Kvon uoči izbora zloupotrebljavala i Vijeće za nacionalnu bezbjednost, pozdravljamo što aktuelna Vlada nema takav manir, već će sve sumnjive radnje proslijediti tužilaštvu sa dokazima. 

URA: Ako Spajić ne ukine koncesiju Mićunoviću, neće biti samo lažov, već i kukavica

Takođe, pozivamo i koalicionog partnera URA-e, gospodina Medojevića da izjavu dostavi tužilaštvu na osnovu saznanja da su funkcineri URA-e upetljani u šverc cigareta. 

PES: URA priznala poslove sa Mićunovićem, a sad mole Spajića da ih spašava

Ako se nije bavio malverzacijama i prevarama, Abazović treba da bude relaksiran i da u takvom raspoloženju uz konzumaciju kokica strpljivo prati predstojeće procese.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 20:07