Pokret evropa sad / - PES
28/02/2024 u 15:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

PES Tivat: Podržavamo Vladu u pravcu socijalnog i ekonomskog prosperiteta

Dodaju da stabilna i posvećena Vlada na čelu sa premijerom Spajićem imaće u nama saveznika u svim daljim aktivnostima, koje od nas građani očekuju

Tivatski inicijalni odbor Pokreta Evropa sad odlučno će nastaviti da podržava put socijalnog i ekonomskog prosperiteta koji je trasirala 44. Vlada na čelu sa premijerom Spajićem.

- Uvažavajući sve što je do sad urađeno u prvih 100 dana rada Vlade, prije svega povećanje minimalnih penzija, deblokadu pravosudja, značajan progres na putu evropskih integracija i važne kapitalne investicije, samo su uvod u program reformi koje slijede do potpune implementacije programa Evropa sad 2 - navode u saopštenju.

Dodaju da  stabilna i posvećena Vlada na čelu sa premijerom Spajićem imaće u nama saveznika u svim daljim aktivnostima, koje od nas građani očekuju.

- Stoga, jasno i nedvosmisleno pružamo podršku! Podrškom 44. Vlade Crne Gore i Pokreta Evropa sad! kao jednog od ključnih političkih aktera u Tivtu, ove godine obezbijeđen je rekordan budžet za Opštinu Tivat od preko 29 miliona. Posvećenim radom nastojaćemo da slijedimo prošlogodišnju dinamiku realizacije sa fokusom na kapitalne projekte - smatraju oni.

Ističu da je Tivat kao brend kada je turizam u pitanju prethodne godine je opravdao stečen epitet “najbolji mali Evropski grad za život u 2023”.

- Ako tome dodamo i rekordnu turističku sezonu, nemamo dilemu da smo na dobrom putu - zaključuju u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. april 2024 12:44