Pokret evropa sad / - PES
07/04/2024 u 13:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

PES: URA priznala poslove sa Mićunovićem, a sad mole Spajića da ih spašava

Još jedno panično saopštenje u kome URA potvrđuje navode PES-a, a istovremeno optužuju Spajića za laži, govori koliko je ova partija izgubila kompas, saopšteno je iz PES-a.

- Dok priznaju poslove sa Mićunovićem, sada mole Spajića da ih spašava i raskine koncesije. Međutim, koncesije koje je Abazovićeva Vlada sklopila sa Mićunovićem, biće predmet rada tužilačkih organa, nakon podnešene krivične prijave, koju je i najavio aktuelni potpredsjednik Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju - kažu u PES-u.

URA: Spajić sa laži da pređe na djela i oduzme koncesiju Mićunoviću

To će, dodaju, biti prilika da građani relaksirano i uz kokice, saznaju kako su funkcioneri Abazovićeve Vlade omogućili Mićunoviću da vrši zloupotrebe.

- Ako iz URA-e misle da će javnost zaboraviti ulogu Abazovićeve Vlade u dodjeli koncesija za priređivanje kazinskih igara na sreću i da će ih sada Spajić spašavati, kao i optužbe njihovog strateškog partnera da su sa Mićunovićem dogovarali mjesečni reket za šverc cigareta u “Splendidu”, onda se grdno varaju - napominju u PES-u.

Sad je, kaću, i jasnije zašto su iz URA-e nakon jednodnevnog pritvora Mićunoviću i njihovog uobičajenog marketinga da su i za to zaslužni, olako prihvatili okolnost da se i danas Mićunović slobodno šeta.

- Očigledno da ih ta odluka tužilaštva nije puno potresla, jer su imali ozbiljne planove u ime Vlade sa licem koje je na crnoj listi SAD-a. Međutim, ubijeđeni smo da će nove okolnosti omogućiti da se ispitaju sumnjive radnje svih aktera, pa očekujemo reakciju tužilaštva na ovu temu, a ključni svjedok može biti i Abazovićev aktuelni koalicioni partner - zaključuju u PES-u.

PES: URA pokušava da sakrije Abazovićevu ulogu u švercu cigareta sa Branom Mićunovićem

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 23:25