/ - SD
17/04/2024 u 14:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Šehović: SD pruža snažan doprinos razvoju Bara

Politička scena Crne Gore je posljednjih godina nažalost preplavljena populizmom i primitivizmom, zato je u javnom prostoru više nego ikad potrebna pristojnost, civilizovanost i ozbiljnost, a upravo po tome su prepoznate Socijaldemokrate Bara na čelu sa Branislavom Nenezićem, poručio je predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Damir Šehović na sinoć održanoj sjednici opštinskog odbora te partije u Baru.

Šehović je takođe kazao da je ponosan na rezultate i doprinos koji SD pruža sveukupnom društvenom i ekonomskom razvoju opštine Bar, od ranije propoznatoj po jakoj socijaldemokratskoj i građanskoj ideji, koja je uprkos izazovima sa kojima se naše društvo suočava, vitalna i danas.

- Hvala vam na nepodijeljenoj podršci našim naporima da kroz osmišljavane novog modela saradnje sa programski i ideološki sličnim partijama, udruženjima i istaknutim pojedincima, našu ideju učinimo prepoznatljivijom, vidljivijom i snažnijom na nivou čitave Crne Gore. Razgovori na tu temu se privode kraju, odvijaju se u veoma pozitivnoj atmosferi, tako da stvaramo pretpostavke za skoro i formalno donošenje odluka -  istakao je Šehović.

Predsjednik Socijaldemokrata Bara i poslanik u Skupštini Crne Gore Branislav Bane Nenezić je pozdravljajući prisutne istakao zahvalnost na prepoznavanju njegovih, i napora odbora koji predstavlja, da kroz državni parlament, između ostalih, aktuelizuje i brojne lokalne teme koje su od interesa za grad pod Rumijom.

- Određene teme smo uspjeli da postavimo na vrh agende kako Parlamenta tako i Vlade, počev od nama veoma sporne kupovine feribota AF Frančeska, preko isticanja problema sa zakupcima plaža, sve do izgradnje LNG terminala u Luci Bar, čemu se oštro protivimo zato što smo sigurni da to nije interes naše opštine - kazao je Nenezić.

Sjednica Opštinskog odbora u Baru je organizovana u okviru aktivnosti obilazaka odbora i razgovora sa članstvom, u kontekstu osmišljavanja novog modela saradnje između srodnih partija i pojedinaca, sa ciljem jačanja socijaldemokratske i generalno građanske misli u Crnoj Gori.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 11:45