Spajić razgovarao je predstavnicima kompanije Menzies aviation / - FOTO: VLADA CG
30/11/2023 u 16:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Spajić razgovarao o saradnji sa kompanijom Moenzies aviation

Kako se navodi, bilo je riječi o potencijalnoj saradnji, koja bi poboljšala servis prema putnicima i avio-kompanijama na aerodromima u Podgorici i Tivtu

Premijer Milojko Spajić razgovarao je predstavnicima kompanije Menzies aviation i ustanovio da razvoj turizma u Crnoj Gori umnogome zavisi od unaprjeđenja saobraćajne infrastrukture, prvenstveno aerodroma.

- Tim povodom predsjednik Vlade Milojko Spajić sastao se sa predstavnicima kompanije Menzies aviation koja postoji gotovo 200 godina, a posljednjih 40 specijalizovala se u pružanju usluga na aerodromima. Razgovoru sa izvršnim direktorom kompanije Filipom Džoiningom prisustvovala je i britanska ambasadorka Don Meken - navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, bilo je riječi o potencijalnoj saradnji, koja bi poboljšala servis prema putnicima i avio-kompanijama na aerodromima u Podgorici i Tivtu.

- Menzies aviation trenutno pruža usluge na 160 aerodroma širom svijeta, tako da ima mnogo iskustva o stvaranju dodatnog kvaliteta, ali i profita za avio-kompanije i aerodrome. Potrebno je unaprijediti iskustvo putnicima u našim vazdušnim lukama, posebno u jeku turističke sezone, ali i učiniti aerodrome profitabilnijim, neki su od zaključaka sastanka - zaključeno je u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

22. februar 2024 03:32