Jovan Todorović, DNP / - DNP
21/04/2024 u 14:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Todorović: Dokazi i činjenice koje je iznio Milan Knežević su istiniti i neumoljivi

Portparolka Demokratske narodne partije Jovana Todorović reaguje je na izjavu poslanika DPS-a Oskara Hutera u kojoj on poziva Ministarstvo odbrane da zaštiti Vojsku Crne Gore od izjava Milana Kneževića.

Demokratska narodna partija sa ozbiljnom zabrinutošću konstatuje da nam se primiču posljednji politički dani čim poslanik Oskar Huter brani Jakova Milatovića od Milana Kneževića. Istog onog Milatovića kojeg su pristalice DPS- a za vrijeme predsjedničke kampanje na Cetinju napali i bacili u lokvu, a da se tad nijednom riječju osude nije oglasio. Ali ako je bilo potrebno da poslanik Oskar Huter doživi preobraženje napadima na Milana Kneževića, pozivamo ga da i dalje nastavi pokajničkim putem, jer će njegov sljedeći potez biti ispovijest kod mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru.

Huter očekuje od Ministarstva odbrane da reaguje i zaštiti Vojsku Crne Gore

A što se tiče navodnih gnusnih optužbi koje je Milan Knežević izrekao o pojedinim pripadnicima VCG, pitamo gospodina Hutera koju je to neistinu saopštio naš lider? Da li je tačno da su oficiri VCG švercovali 60 kg kokaina na školskom brodu "Jadran" i da je sudski postupak u tom slučaju još uvijek u toku? Da li je tačno da je za nedavno klanovsko ubistvo na Meterizima osumnjičen izvjesni H.K. bivši pripadnik VCG? I konačno, da li je tačno da je 28.08. 2020. iz vojnog magacina u Brezoviku trideset automata i 16.000 metaka dopremljeno ANB-u i ko zna još kojim kriminalnim grupama kako bi se na dan izbora obračunali sa liderima DF-a i narodom koji ih je podržavao?

Knežević: Spreman sam da prisustvujem vojnoj vježbi crnogorske vojske kojom će komandovati Jakov Milatović

Naravno da je sve ovo tačno, jer su dokazi i činjenice koje je iznio Milan Knežević istiniti i neumoljivi. Zato gospodinu Huteru prijateljski preporučujemo da umjesto što brani Jakova Milatovića i VCG od Milana Kneževića, iskoristi svoju državotvornu energiju u odbrani prava radnika "Košute" koja je urnisana upravo u vrijeme "zlatnih" godina vladavine DPS-a čiji je on jedan od glavnih stjegonoša.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 06:13