Slavica Todorović / - URA
24/05/2024 u 17:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Todorović: URA će poboljšati socijalni status građana Budve

Budva je grad velikih socijalnih razlika sa slabom podrškom lokalne samouprave socijalnoj zaštiti stanovnika, saopštila je kandidat za odbornika Građanskog pokreta URA na predstojećim lokalnim izborima u Budvi Slavica Todorović.

- Činjenica da u našem gradu već 3 godine funkcioniše Narodna kuhinja, dovoljno govori u prilog tome- kazala je Todorović.

Ona je dodala da se dolaskom platežno moćnih građana, u Budvi cijena kvadrata stana i stanarina, a samim tim i života se vrtoglavo uvećala, što je, kako je istakla, dodatno urušilo socijalni status građanki i građana Budve.

URA: Bićemo garant stabilnosti i stožer promjena u Budvi nakon 26. maja

- U uslovima gdje jedni mogu sve, a drugi preživljavaju, stvara se atmosfera neizvjesnosti i nesigurnosti, naročito kod mladih, što proizvodi svaki vid nasilja, upotrebu narkotika, a nažalost i veliki broj suicida. Budva mora biti grad jednakih šansi i socijalne pravde, zato će URA posle 26. maja, kroz program "STAN ZA SVE“ i jednokratnu pomoć za svako dijete, poboljšati socijalni položaj stanovnika Budve i osnažiti zaštitu mentalnog zdravlja mladih i dati podršku njihovim roditeljima - poručila je Todorović.

U nedjelju lokalni izbori u Budvi

- Snaga jednog društva ogleda se u odnosu prema najranjivijim kategorijama, a URA će učiniti da Budva bude uzor čitavoj zajednici - zaključila je Todorović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. jun 2024 12:05