/ - ADžIć I ABAZOVIć
22/11/2023 u 09:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

URA: Abazović i Adžić zaustavili rat klanova, Spajić da pokaže odlučnost i ne prepusti državu mafiji

Kako navode, borba protiv organizovanog kriminala i korupcije mora imati adekvatnu podršku i od strane 44. Vlade Crne Gore

Zaustavljanje rata organizovanih kriminalnih klanova, u kojem je prethodno stradalo preko 50 osoba, jedan je od najvećih uspjeha 43. Vlade koju je predvodio premijer Dritan Abazović i u kojoj je ministar unutrašnjih poslova bio Filip Adžić- saopšteno je iz GP URA.

- Časnih, hrabrih i profesionalnih službenika je uvijek bilo, ali je rezultat u suzbijanju organizovanog kriminala i korupcije došao tek kao plod snažne političke volje da se ovoj pošasti stane na put. Bez velike odlučnosti, prije svih premijera Spajića, kriminalne organizacije će pokušati da se vrate i preuzmu ključnu ulogu u državi, a na šta smo nebrojeno puta ukazivali.- navode u saopštenju.

Kako dodaju, borba protiv organizovanog kriminala i korupcije mora imati adekvatnu podršku i od strane 44. Vlade Crne Gore, a sektor bezbjednosti ne smije biti igračka za partijsko potkusurivanje.

- Zbog toga apelujemo na Spajića da ozbiljno shvati problem koji se pojavio već u prvim danima njegove vlasti, jer bezbjednost građana nema alternativu- zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. februar 2024 07:57