URA / - URA
07/04/2024 u 15:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

URA: Ako Spajić ne ukine koncesiju Mićunoviću, neće biti samo lažov, već i kukavica

Nakon današnjeg dana jasno je da se Pokret Evropa sad(PES) odlučio da umjesto plasiranja laži iz dana u dan, pređe na plasiranje laži iz sata u sat, odgovorili su iz Građanskog pokreta URA na saopštenje Pokreta Evropa sad.

Iz URE ističu da zaista tragikomično izgledaju saopštenja Spajićevog PES-a, i da ona vrište od vrlo oskudne sposobnosti za kreiranjem lažnih scenarija u kojima pokušavaju predstaviti URU kao zaštitnika kriminalnih struktura, i da to vjerovatno rade pod uticajem nekadašnjih nalogodavaca DPS-a, a sada PES-a.

PES: URA priznala poslove sa Mićunovićem, a sad mole Spajića da ih spašava

- Pozivamo nadležne organe da utvrde sve okolnosti i saslušaju čelnike PES-a, uključujući i Moma Koprivicu. A građanima ostavljamo da sami procijene ko je sve ove godine bio i biće istinski i beskompromisni borac protiv organizovanog kriminala i korupcije, a ko nikada riječ jednu nije pisnuo u proteklih 30 godina protiv najozloglašenijih kriminalaca iz crnogorskog podzemlja, a svakodnevno targetira od kad se dočepao vlasti sve one koji su ugrozili interese kriminalnih struktura i naravno, sve to radi u saradnji sa ostalim glasnogovornicima u javnosti i medijima nakačenim upravo na pojedine kriminalne organizacije - poručuju iz Građanskog pokreta URA.

- Nova sjednica Vlade Crne Gore se bliži, ako Spajić na njoj ne ukine koncesiju Mićunoviću, neće biti samo da je lažov, već i kukavica - zaključili su iz URE.

URA: Spajić sa laži da pređe na djela i oduzme koncesiju Mićunoviću

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

13. maj 2024 18:48