Skupštinsko zasjedanje / - SCREENSHOT/ SKUPšTINA CRNE GORE
09/04/2024 u 11:37 h
Svetlana ĆetkovićSvetlana Ćetković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Koprivica: Bivši režim odgovoran za napade na novinare

Završena treća - posebna sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja

Današnji skupštinski plenum završen nakon što je potpredsjednik Skupštine Crne Gore Boris Pejović zakazao novu sjednicu u ponedjeljak, 15. april.

Poslanicima Skupštine na pitanja su odgovarali potpredsjednik Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju Momo Koprivica, ministar sporta i mladih Dragoslav Ščekić, ministar pravde Andrej Milović i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković.

Koprivica je odgovarao na pitanja šta je i koliko učinjeno na rasvjetljavanju napada na novinare kao i dokle se stiglo sa izradom Zakona o igrama na sreću.

Ministar sporta i mladih Šćekić je odgovarao na pitanja o polažaju žena u crnogorskom sportu, a plenum je obavjestio i o toku izrade Strategije o sportu.   

Ministar pravde Milović je odgovarao na pitanja o Građanskom zakoniku kao i zakonskom rješenju oduzimanju imovine stečene kriminalom.

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Jovović odgovarao na pitanje zašto je su smanjene premije za livade i pašnjake za 2023. godinu. 

Današnja treća - posebna sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja u 2024. godini obilježila je rasprava bivšeg ministra policije Filipa Adžića i ministra pravde Andreja Milovića.    

 

 

 

youtube}{/youtube}

 

 

(VIDEO) Spajić Abazoviću: Moji ujaci žive van Crne Gore i ne bave se politikom

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jul 2024 04:01