Dritan Abazović / FOTO: Lazar Ružić
19/02/2024 u 20:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Abazović: Ruka pravde stigla i do vrha "Granda"

Veliki je ovo dan za pravdu, idemo dalje, napisao je Abazović

- Nakon što sam prije dvije godine naveo da se ljudi iz klana "Grand" (vlasnici Bemax-a i ostala ekipa) nalaze na vrhu kriminalne piramide u Crnoj Gori, postao sam svakodnevna meta njihove prljave kampanje i šaptačkih divizija koje finasiraju ili su emotivno korumpirali navodnom brigom za državu. Kada im ni to nije pomoglo, krenuli su sa prijetnjama i aktivirali privatne tužbe i sudske procese koji su u toku.Danas je neke od njih konačno stigla ruka pravde, a vjerujem da će i ostali koji su se ogriješili o zakon imati sličnu sudbinu saopštio je lider GP URA i bivši premijer Dritan Abazović.

Prema njegovim riječima, klan "Grand" je po operativnim procjenama državu Crnu Goru oštetio za milijarde eura i to je bio isključivi i jedini razlog što su bili glavna meta njegove Vlade. 

Uhapšen Aleksandar Mijajlović i još pet osoba

- Upućujem čestitke Glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću i njegovim saradnicima, kao i šefu SPO Predragu Šukoviću na današnjoj akciji koja je kontinuitet ranijih aktivnosti u cilju suzbijanja organizovanog kriminala na teritoriji naše države.Ponosan sam što smo pokrenuli istorijske procese koji će tek imati pravi značaj za Crnu Goru! Veliki je ovo dan za pravdu! Idemo dalje! Istina svakim danom pronalazi svoj put- napisao je Abazović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 04:58