Mihailo Anđušić / - MIHAILO ANđUšIć
28/02/2024 u 11:45 h
Andrijana Dabanović, Mićko VujisićAndrijana Dabanović, Mićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) DPS danas predaje inicijativu za smjenu Mandića; Anđušić: Očekujemo podršku svih

Inicijativu za smjenu Andrije Mandića podijećemo svim partijama u parlamentu.Vidjećemo da li će dobiti potrebnu većinu da uđe u dnevni red i kakav će biti epilog svega, potencijalno na plenarnoj sjednici, kazao je Anđušić

Demokratska partija socijalista će danas predati Skupštini inicijativu o smjeni Andrije Mandića, aktuelnog predsjednika parlamenta kazao je poslanik DPS-a Mihailo Anđušić.

- Uputićemo inicijativu svim partijama u parlamentu. Vidjećemo da li će ona dobiti potrebnu većinu da uđe u dnevni red i kakav će biti epilog svega toga potencijalno na plenarnoj sjednici - kazao je Anđušić.

On je kazao i da očekuje da sve stranke, prije svega parlamentarne opozicije, aktivno učestvuju u tome i potpišu takvu inicijativu.

Konferencija za novinare je ovim povodom zakazana za 14:30 sati.

Podsjećamo, DPS je ranije SDT-u podnio krivičnu prijavu protiv Mandića zbog isticanja trobojke u skupštinskom kabinetu. Tu prijavu su potpisala 22 poslanika Parlamenta od ukupno 81.

Mandić se juče sastao sa predsjednikom RS Miloradom Dodikom zbog čega su negodovali iz opozicije, a ispred Skupštine grupa građana je organizovala protest.

(VIDEO) Dodik dostavio predlog sporazuma o specijalnim vezama, Mandić: Pričali smo o budućnosti, a ne o prošlosti

(FOTO/VIDEO) Protest građana zbog Dodikove posjete ispred Skupštine

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 14:16