/ FOTO - IVAN PETROVIC-IPE
05/02/2024 u 20:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučurović: Anketa CGO namještena, mafija se boji ulaska ZBCG u Vladu

Tajkuni, mafija i njihovi plaćenici i treba da se plaše dolaska ZBCG na mjesta odlučivanja, poručio je Vučurović

Poslanik Nove srpske demokratije (NSD) Jovan Vučurović ocijenio je da su danas objavljeni rezultati istraživanja CGO i DAMAR, a u kojima se navodi da 35.8 odsto građana smatra da predstavnici koalicije Za budućnoist Crne Gore neće ući u Vladu namješteni, te da se "mafija, tajkuni i njihovi plaćenici iz NVO u strahu od ulaska ZBCG u Vladu"

- Današnja namještena anketa u kojoj se lažno predstavlja da je oko 50 odsto građana protiv ulaska ZBCG u vladu, očajnički je pokušaj kriminala i onih čija je politika poražena na svim izborima nakon 30. avgusta 2020. da opstruiraju najavljenu rekonstrukciju vlade. Vlada će biti znatno ojačana ulaskom ljudi iz ZBCG i to izaziva strah kod onih koji su u proteklom periodu bili dio kriminalne hobotnice ili su u bliskim odnosima sa mafijom i tajkunima. Ako se zna ko stoji iza ankete, onda je opšte poznato da je ta NVO upravo u finansijskoj sprezi sa tajkunima bivšeg režima, i da taj aranžman treba da bude i slučaj za tužilaštvo - istakao je on.

On je kazao da je pomenuta NVO odavno diskreditovana ovim finansijsko-poslovnim vezama, "ali je ovdje važnije evidentirati ovu paniku koju u tim krugovima izaziva činjenica da će ZBCG uskoro biti dio vlade".

- Tajkuni, mafija i njihovi plaćenici i treba da se plaše dolaska ZBCG na mjesta odlučivanja, ali zato znamo da se tome raduju građani CG, koji znaju da će naša koalicija uraditi sve da Crna Gora postane uspješna, bogata i pravna država - navodi se u reagovanju.

CGO i DAMAR: Preko 40 odsto građana smatra da država ide u dobrom pravcu

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 20:16