/ foto: lazar ružić
29/11/2023 u 14:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Vuković: DPS sve učino kako bi se kreirale pretpostavke za organizaciju zakonitog popisa

Istovremeno, premijeru smo dali priliku da dokaže da su mu, za razliku od predsjednika države i Skupštine, interesi Crne Gore na prvom mjestu, naveo je on

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista Ivan Vuković istakao je da je DPS je učinila sve kako bi se kreirale pretpostavke za organizaciju zakonitog i trasparentnog popisa.

- Potpisali smo sporazum koji garantuje da će, prije početka popisa, određeni uslovi biti ispunjeni. To se nije desilo! Nema specifikacije za softver, ni dovoljno popisivača…- naveo je on.

- Istovremeno, premijeru smo dali priliku da dokaže da su mu, za razliku od predsjednika države i Skupštine, interesi Crne Gore na prvom mjestu. Nažalost, pod pritiskom Vučićeve političko-medijske agenture u Crnoj Gori, premijer je odlučio da djeluje suprotno tim interesima - ističe Vuković.

Poručuje da premijer još uvijek ima priliku da dokaže da drži do date riječi i sopstvenog političkog integriteta tako što će, kako navodi, donijeti odluku o odlaganju početka popisa do ispunjenja dogovorenih uslova.

- U suprotnom, nema razlike između njega, Milatovića i Mandića. I, nema legitimnog popisa - istakao je Vuković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jul 2024 07:42