Milena Vuković Sekulović / - FOTO: GP URA
08/12/2023 u 10:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vuković Sekulović: Terzić kazao da je Golubović kupio auto od 300.000 eura

Vuković je napomenula da su poznati susreti Milovića i Golubovića, navodeći da je njihovu “bliskost potvrdio i Milović u jednoj TV emisiji”

Potpredsjednica Građanskog pokreta URA Milena Vuković Sekulović prokomentarisala je jučerašnju izjavu ministra pravde Andreja Milovića sa sastanka vladajuće većine oko kadrova unutar bezbjednosnog sektora, gdje je, kako navode mediji, tražio smjenu direktora Uprave policije Nikole Terzića.

- Nakon Terzićeve izjave o policijskom službeniku koji je rekao da je Duško Golubović kupio auto od 300.000 eura, Milović je juče stao u zaštitu svog šefa i tražio smjenu Terzića - istakla je Vuković.

Golubović je bivši oficir ANB-a.

Vuković je napomenula da su poznati susreti Milovića i Golubovića, navodeći da je njihovu “bliskost potvrdio i Milović u jednoj TV emisiji”.

- Ne treba da čudi ovakvo ponašanje Milovića i Pokreta Evropa sad jer je agenda od samog početka tog političkog subjekta da instalira stare DPS kadrove unutar bezbjednosnog sektora kako bi se što je više moguće zaustavila borba protiv organizovanog kriminala i korupcije uperena upravo protiv saveznika Spajićeve partije - zaključila je ona.

Milović poručio Demokratama: Ako ste јoš sa GP URA, a ne sa PES-om, da se pozdravimo!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. februar 2024 07:10