Abazović i Zirojević / - FOTO: PRINTSCREEN
28/11/2023 u 10:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Zirojević se izvinio građanima: "Junaku" ako basta, tu sam

Ove prijetnje nemam namjeru da prijavljujem i procesuiram, jer da me je strah od takvih, ne bih se bavio ovim poslom, rekao je on

Poslanik SD-a Nikola Zirojević izvinio se građanima nakon incidenta u Skupštini Crne Gore kada je umalo došlo da fizičkog obračuna sa liderom GP URA  Dritanom Abazovićem.

On je na Fejsbuku napisao da mu sinoćnje izdanje nije svojstveno ali je, ipak, dio njegovog karaktera i vaspitanja.

- Učen sam i vaspitavan da ni pred kim ne ustuknem i da se ni pred kim ne povlačim. Tako je bilo i danas kada mi je poručeno od strane svima poznatog nepomenika, između ostalog, da ću ga zapamtiti za sav život, da će mi razbiti glavu i da će mi zavrnuti grkljan. Normalno je i sasvim prirodno bilo da ga pozovem da ne čeka i da to učini odmah- napiosao je Zirojević.

On je kazao da prijetnje nema namjeru da prijavljuje i procesuira.

- Da me je strah od takvih, ne bih se bavio ovim poslom. Ni ubuduće, kao ni danas, neću tolerisati i dozvoljavati da mi se neko obraća povišenim tonom, sa podignutim prstom i prijetnjama. Razumijem nervozu jer duži vremenski period raskrinkavam kriminal i unižavanje države i institucija sistema. Razumijem i nervozu usljed gubljenja funkcije i političke nebitnosti. A “junaku” ako basta, tu sam, neka izvoli- zaključio je Zirojević.

Umalo fizički sukob Zirojevića i Abazovića: "Poslaniku koji urla obezbijediti bensedin"

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. jul 2024 22:06