/ -HONOR PROMO
02/03/2024 u 11:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

HONOR osvojio 45 nagrada od brojnih svjetskih medija na MWC 2024

HONOR donosi funkcije omogućene AI kao što su Magic Portal i MagicRing, koje su veoma prepoznate od strane globalnih medija

Globalni tehnološki brend HONOR je na ovogodišnjem MWC sajmu u Barseloni predstavio svoju novu strategiju za sve situacije sa AI najavom globalnog lansiranja HONOR Magic6 Pro i AI PC HONOR MagicBook Pro 16.

Sa korisničkim interfejsom zasnovanim na namjerama i saradnjom između različitih operativnih sistema, HONOR donosi funkcije omogućene AI kao što su Magic Portal i MagicRing, koje su veoma prepoznate od strane globalnih medija.

Ove godine na MWC sajmu, HONOR je dobio ukupno 45 nagrada od brojnih svjetskih medija.

Odmah pri globalnom lansiranju HONOR Magic6 Pro uređaja, mediji su ga pohvalili. Android Headlinesdodelio je HONOR Magic6 Pro nagradu "Best of MWC 2024", izjavivši da je "HONOR Magic6 Pro korak naprijed u odnosu na svog prethodnika, i ne samo da nudi odlične kamere, već blista i u svim drugim aspektima". Android Police izjavio je da "sa Magic6 Pro, HONOR značajno pojačava svoju hardversku igru, nadmašujući konkurenciju u nekim ključnim oblastima."

Tehnološki medij CNET je, takođe, prokomentarisao da je "HONOR Magic6 Pro među najubjedljivijim Android vodećim modelima dostupnim ove godine". Impresionirani sjajnim performansama HONOR Magic6 Pro, poznati modni medij GQ Spain je rekao: "Serija Magic Pro je najprestižnija serija kompanije HONOR koja sadrži najbolji hardver i softver."

Za prvi računar sa vještačkom inteligencijom u istoriji kompanije, HONOR MagicBook Pro 16 je po prvi put predstavljen na globalnom nivou, osvajajući preporuke brojnih svjetskih medija.

Mashable je uvrstio HONOR MagicBook Pro 16 kao svoje "Najbolje laptopove na MWC 2024". Android Authority dodijelio je HONOR MagicBook Pro 16 nagradu "Best of MWC 2024" i komentarisao da je "HONOR MagicBook 16 Pro moćan laptop dizajniran za doba vještačke inteligencije."

Trusted Reviews dodijelio je HONOR MagicBook Pro 16 nagradu "Best in Show", rekavši da "Funkcije poput Smart Picture Search, Smart Document Summary, Text Comprehension, AI Subtitle i Magic Text nagovještavaju produktivnu budućnost u kojoj AI pomaže da se oslobodite od napora svakodnevnih zadataka."

PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR je, takođe, dobro prepoznat od strane globalnih medija. Prestižna industrijska nagrada "GLOMO Best in Show", koja se ocenjuje na osnovu najboljih od najboljih proizvoda na sajmu, ove godine je dodeljena PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR.

Svjetski modni portal COSMOPOLITAN uvrstio je ovaj sklopivi telefon kao izbor urednika za London Fashion Week, rekavši da je "Porsche Design HONOR Magic V2 RSR potpuno nova dimenzija telefona."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
HONOR NAGRADEAI
17. jun 2024 00:14