/ -WIKIPEDIA
08/05/2024 u 11:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Huawei lansirao nove pametne uređaje u Dubaiju

​Na događaju povodom lansiranja novih uređaja u Dubaiju, kompanija Huawei predstavila je čitavu liniju novih i inovativnih proizvoda.

Watch Fit 3, Watch 4 Pro Space Edition, unaprijeđeni MateBook X Pro, kao i prvi tablet sa najnovijom generacijom PaperMatte displeja, MatePad 11.5″S.

Sa novim proizvodima, Huawei potvrđuje svoje vođstvo na tržištu potrošačke elektronike, i ostaje posvećen kontinuiranoj inovaciji i donošenju digitalnog svijeta svakoj osobi, porodici i organizaciji na svijetu.

Huawei neumorno radi na tehnološkim dostignućima kako bi kreirao još inovativnije uređaje, i ostaje posvećen velikim investicijama u istraživanje, razvoj i inovacije.

Ovo lansiranje proizvoda takođe je bilo od velikog značaja za brend, jer je prvi put u posljednjih nekoliko godina održan međunarodni događaj ove veličine, sa toliko proizvoda koji se istovremeno lansiraju na više tržišta, nudeći potrošačima ne samo inovativnu novu hardversku opremu, već i otkrivanje samorazvijenih softverskih rješenja, kao što je aplikacija GoPaint, prenosi "BenchMark".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 04:58