/ foto: radoje živković ilustracija
09/08/2023 u 14:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zbog eksploatacije šljunka krivična prijava protiv dvije osobe

O događaju je obaviješten državni tužilac u Plavu koji je naložio da se protiv R.O. i M.O. podnese krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo krađa u saizvršilaštvu

Plavska policija je podnijeli krivičnu prijavu protiv R.O. (36) iz Gusinja i M.O. (34) iz Gusinja zbog sumnje da su izvršili krivično djelo krađa u saizvršilaštvu.

- Naime, plavska policija je, postupajući po saznanjima da se u koritu rijeke Grnčar vrši eksploatacija šljunka, izašla na lice mjesta zajedno sa inspektorom za vode, gdje su zatekli dva lica kako vrše eksplotaciju šljunka, tačnije kako R.O. upravlja radnom mašinom – utovarnom kašikom, a M.O. tretenim vozilom na kojem se nalazilo oko pet tona svježeg pjeskovitog materijala – šljunka. U neposrednoj blizini je zatečeno još deset tona šljunka koji su ova lica prethodno iskopala iz korita rijeke Grnčar- navodi se u saopštenju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu koji je naložio da se protiv R.O. i M.O. podnese krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo krađa u saizvršilaštvu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 21:27